КОЛУМНИ

РЕКЕТАРСКА САГА Коки се обидел да изнуди пари и од мобилен оператор, ама сега на врат има истрага од ЕУ!

Друже Стево, јас веќе нема да ти излегувам пред очи!

Не благодарам, свети СЈО да е, ние нема да судиме наместо судијата

Ало СДСМ, не голтавме ние кнедли за вие сега да се курчите со избори!

КАКО ПОТФРЛИ АКАДЕМСКАТА ЗАЕДНИЦА

Пацерска продуховеност на кртот

Реакција на Петар Котевски на колумната на Дарко Митревски

Мрш говна едни предавнички!

Фељтон 17 - Хаџи џиџимиџарница - Томислав Гошевски


Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани