Предствата Умри Машки Драмски Театар 1996
Објавено на

 

Представа Умри Машки Драмски Театар 1996

 

 

Автор: Алдо Николај

Режија: Коле Ангеловски

Сценографија: Коле Ангеловски

Костимографија:Коле Ангеловски

актери

ЈЕЛЕНА ЖУГИЌ

ДРАГАН СПАСОВ - ДАЦ

 

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани