Годишница од почетокот на протестите на Жолтите Елеци
Објавено на

Како што можете да зебележите од денешната снимка од Франција, на годишнината од почетокот на протестите на Жолтита Елеци, се е мирно и спокојно и затоа меинстрим медиумите не известуваат и нема што да известуваат од  Шангри Ла на Европа, затоа назад во Хонг Конг таму има протестит, многу ни се битни ... мдаа

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани