И ПОВТОРНО ПРИНОВА ВО ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА ВО СКОПЈЕ - ВИСТИНСКИ БЕЈБИ БУМ!
  Објавено на
share

 И ПОВТОРНО ПРИНОВА ВО ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА ВО СКОПЈЕ - ВИСТИНСКИ БЕЈБИ БУМ!

Фото: Анастасовски Горан
Во последниот месец во Зоолошката градина во Скопје се родија многу бебиња.

Принова добија леглата алпака, двогрбите камили, берберските овци, мајмуните патас и лемурите.

 

 

Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан
Фото: Анастасовски Горан

 

 

 

преземено од https://novamakedonija.com.mk/featured/foto-bebi-bum-vo-skopskata-zooloshka-gradina/

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани