Елвис и слепото девојче
  Објавено на
share

 

Елвис и слепото девојче

Оваа фотографија е направена на концертот на Елвис Присли во 1975 година. Пејачот дознал дека во салата има слепа девојка која била заљубена во неговите песни и побарала од својот менаџер да ја донесе на сцената. Кога девојчето стана на сцената, Елвис клекна пред неа. Слушнав дека многу ви се допаѓаат моите песни, душо.-Да, господине. Ги слушам секоја вечер пред спиење. Кога заврши концертот, Присли ја плати операцијата на девојчето за да и го врати видот.

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани