Викаат, разликата меѓу теорија на заговор и вистина е 6 месеци
  Објавено на
share

 

Викаат, разликата меѓу теорија на заговор и вистина е 6 месеци

  • Американскиот департмент за енергетика заклучи дека коронавирусот најверојатно протекол од некоја  лабораторија во Кина.
  • Само нешто порано, истото го заклучија и два извештаи на ОН во кои научниците од САД и Британија беа обвинети дека o7; помогнале на Кина да ја задуши дебатата по ова прашање.
  • Долго време од почетокот на пандемијата, да се сугерира вакво нешто беше научно и политички осудувано како конспирациска измислица и глупост.

Lab Leak Most Likely Origin of Covid-19 Pandemic, Energy Department Now Says

U.S. agency’s revised assessment is based on new intelligence

 

https://www.wsj.com/articles/covid-origin-china-lab-leak-807b7b0a?utm_source=pocket_saves
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани