Бајден оддаде почит на кралицата и се прекрсти пред нејзиниот ковчег. Голем гест.
  Објавено на
share

President Joe Biden, first lady Jill Biden pay their respects to Queen  Elizabeth ahead of funeral - ABC News 

Бајден оддаде почит на кралицата и се прекрсти пред нејзиниот ковчег.

Голем гест.

Американскиот претседател оддаде последна почит пред ковчегот на починатата кралица Елизабета. Она што навистина предизвика огромно внимание е што не беше како сите/повеќемината кои само се наклонуваа, туку во христијански дух, се прекрсти, како што доликува нанашата вера. 

Тоа е она, без оглед на се, домашно воспитување и традиција оставаат длаб оки корени во тебе дури и ако политички и не си близок со религијата. Бајден денес заслужи почит и он самиот
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани