Стоби флипс и Брилијант на Витаминка се најпознати брендови на македонскиот пазар! Знаевме, ноАко некој се сомневаше - сега има и потврда за тоа
  Објавено на
share

 Стоби флипс и Брилијант на Витаминка се најпознати брендови на македонскиот пазар! 

Знаевме, но ако некој се сомневаше - сега има и потврда за тоа.

 

(Прилеп, 16.11.2021) - Стоби флипс во категорија флипсови и Брилијант во

категорија сончогледово масло се најпознатите брендови меѓу македонските

потрошувачи во годинешното истражување „Најпознати брендови според

потрошувачите 2021-ва”.

 
 
Според истражувањето Стоби флипс на Витаминка, го има највисокото учество кај
потрошувачите во споредба со сите останати брендови во оваа категорија и
предводи со 80% препознатливост, а во категоријата сончогледово масло
доминан