ВМРО-ДПМНЕ има ново парламентарно мнозинство! Мицкоски и Николоски ги собраа опозициските партии заедно со БЕСА
  Објавено на
share

 

ВМРО-ДПМНЕ има ново парламентарно мнозинство! Мицкоски и Николоски ги собраа опозициските партии заедно со БЕСА

May be an image of one or more people, people sitting, people standing and indoor

Новата иднина доаѓа, ново време и нова надеж. Не чекаат силни предизвици, свесни и благодарни за поддршката заедно ќе успееме. Македонија ќе успее! Имаме ново парламентарно мнозинство.

May be an image of one or more people, people standing and people sitting
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани