Вицови за Македонци кои ги раскажуваат во Бугарија
  Објавено на
share

 Вицови за Македонци кои ги раскажуваат во Бугарија

Како што ние ги имаме за подсмев, така и они за нас. Бугарите имаат убава колекција на вицови за македонците, зајадливи и прилично смешни. Кој е суетен, национално преосетлив и не знае бугарски нека не чита, бидеејќи ги објавуваме онака како што напишани и кажани оригинално. Мерси!

 

Вицове за македонци

 


https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6297955
 КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани