3Д улична уметност на Серџио Одет
  Објавено на
share

 

3Д улична уметност на Серџио Одет

 

еве еден пример пред и потоа, генијално!

Larger-Than-Life Insects Lurk Around Abandoned Buildings in Street Art by Odeith
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани