Blade Runner 2020
  Објавено на
share

Фотографиите се направени во деновите кога во Калифорнија беснееја шумски пожари, поради што небото имаше боја...црвена, портокалова, надреално апокалиптична, крајно неприордна, но спектакуларно убава. Скролајте подоле и ќе дојдете до  делот со Блејд Ранер 

 

Визијата на Денис Вилнев еден од најголемите режисери на денешницата, за Блејд Ранер 2049 снимен во 2017, како да е пророчки пренесена спрема она што на истото поднебје денес се случува. Без многу објаснувања, сцени од 2049 и колку тие кореспондираат со денешницита.

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани