ЕПЛ - "Kрадците на нашите производи нема да можат да ги користат - воопшто. Згора, ќе бидат пријавени".
  Објавено на
share

 ЕПЛ - "Kрадците на нашите производи нема да можат да ги користат - воопшто. Згора, ќе бидат пријавени на властите и покрената постапка против нив. Единствено може да се спасите ако го вратите апаратот."

-стои во соопштението од компанијата ни на пораката која ја добија на украдените апарати откако ги вклучија. УПС! 

Запознати сме дека во Америка деновиве има протести против свирепото убиство со душење на афро-американецот Џорџ Флојд кој беше задушен со колено од страна на полицаец и кое предизвика серија протести низ САД
 
Како и секогаш кога има НЕМА ПРАВДА - НЕМА МИР, има во најголем дел, обивање и крадење по продавници. Една од главните кои беа на мета на крадците беа продавниците на ЕПЛ. Но откако изнакарадоа лаптопи, мобилни, доесктоп уреди, утредента им стигна непријатно првоутринско кафе. ПРЦ!

Уредите не само што се онеспособени за било какво користење, туку се заследени и пријавени до властите кои ќе покренат обвиненија до крадците

 

APPLE DISABLED THE PHONES THAT WERE LOOTED

 
View image on Twitter
 
Инаку ЕПЛ веќе почна и да си ги заштитува и продавниците, надворешно со , најверојатно "Ај Решетки", дизјнирана железна ограда? 
 
 

Apple Store at Aventura Mall getting boarded up as a precaution right now. The mall closed early (at 2 pm) today.

 
See David Vergel's other Tweets
 
 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани