Официјално
  Објавено на
share

Ова е официјална страна на емисијата Јади Бурек.

 

Откако започнав со проектот Јади Бурек, пред десет години, тој постојано и паралелно оди и со социјалните страници на мрежата. Првин беше блогот Јади Бурек, потоа следуваше фб страната, а еве, логично и со задоцнување и лична веб страна/портал или наречете како сакате, важно е да знаете дека тука секогаш ќе можете да прочитате интересни работи собрани од целата галаксија но и од политиката но на таков начин да не ви качува притиок, предизвикува стрес и предизвикува лачење на прекумерен адреналин ... освен за смеа?!?! Понекогаш да, понекогаш, не. 

Јади Бурек се емитува две децении и момоентално оди на ТВ Сонце секој ден од понеделник до петок од 20.00 до 22 часот.  

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани